Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Nieuwe website

Vind informatie die voor u van belang is

Naast het ontwikkelen van innovatieve producten vinden wij het noodzakelijk om te zorgen dat u makkelijk en snel (product)informatie kunt vinden. Via onze nieuwe website is dat mogelijk. De producten die op basis van tientallen jaren ervaring en diepgaande kennis in onze eindgebruikers zijn ontworpen kunt u door de vernieuwde opbouw gemakkelijk vinden. U gaat naar ‘producten’ bovenaan in de menubalk.

 

Het in verbinding komen met Atos Medical heeft voordelen voor u als eindgebruiker van onze producten. Door het luisteren naar ervaringen kunnen wij werken aan een gefocust doel: mensen die via een tracheostoma ademen een stem te geven. Om de verbinding tussen elkaar een handje te helpen kunt u via de website eenvoudig laten weten wanneer en op welke manier u onze hulp nodig heeft. Wilt u een brochure opvragen, dat kan. Maakt u liever vrijblijvend gebruik van persoonlijk productadvies, ook dat kan.

 

Via de website kunt u verschillende filmpjes bekijken van andere lotgenoten welk weer gebruik kunnen maken van een stem. Hiermee willen wij u inspireren. Vraag vrijblijvend productadvies aan via een van onze product specialisten. De product specialist geeft u vrijblijvend en persoonlijk productadvies, om samen met u, te werken u een stem te geven.

 

Kom in contact