Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

België (Nederlands)
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:België (Nederlands)

Wie zijn wij

Bij Atos Medical geven we een stem aan mensen die via een tracheostoma ademen. Dit doen we door oplossingen te ontwerpen en technologieën te ontwikkelen op basis van tientallen jaren ervaring en een diepgaand inzicht in onze gebruikers.

Sinds de eerste Provox-stemprothese 30 jaar geleden werd geïntroduceerd, is Atos Medical uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van laryngectomiezorg.

Dankzij onze inzet en specialisatie op dit gebied hebben we een diepgaand inzicht in de behoeften van onze klanten gekregen. Dit inzicht stimuleert ons innovatieproces. We zijn er trots op dat we onze gebruikers continu innovatieve oplossingen kunnen bieden.

In de afgelopen 30 jaar hebben we weten te voorzien in de behoeften van ruim 70.000 mensen die een laryngectomie hebben ondergaan, in meer dan 70 landen. Ons uitgebreide laryngectomiezorgportfolio bevat een complete reeks hulpmiddelen voor spraak- en longrevalidatie van Provox. Dankzij dit ruime assortiment hoogwaardige Provox-producten is voor iedere gebruiker een persoonlijk afgestemde combinatie van oplossingen mogelijk.

Atos Medical begrijpt dat de toonaangevende rol op het gebied van laryngectomiezorg meer met zich meebrengt dan alleen productontwikkeling. Het ondersteunen van klinisch onderzoek en het trainen van professionals en gebruikers is een integraal onderdeel van onze activiteiten. Onze producten zijn opgenomen in meer dan 150 gepubliceerde peerreviews. We ondersteunen en organiseren jaarlijks honderden congressen en educatieve programma’s.

We zijn trots op onze geschiedenis en onze prestaties. En we zijn blij dat we nog altijd blijven leren van onze gebruikers en dat we ze de beste producten, diensten en training op het gebied van laryngectomiezorg kunnen bieden.