Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

België (Nederlands)
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
America
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:België (Nederlands)

Laryngectomie bijeenkomsten

Onder de noemer ‘My Voice bijeenkomsten’ organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan.

 

Op diverse locaties in het land geeft uw regionale product specialist informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met mensen uit uw omgeving die ook een laryngectomie hebben ondergaan.

 

Mede door uw feedback tijdens de bijeenkomsten, kunnen wij inzichten verzamelen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nog betere en gebruiksvriendelijke producten.

Huidig thema: Voel je veilig wanneer je op stap gaat

Van maart tot en met mei kunt u deelnemen aan een van de bijeenkomsten waarin wij het volgende thema presenteren:

‘Voel je veilig wanneer je op stap gaat’
Deze My Voice bijeenkomst heeft als thema “een veilig en comfortabel gevoel wanneer u uw woning verlaat”. Plant u een uitstap naar een andere stad of voorziet u een buitenlandse vakantie? Hier komt veel bij kijken om u voor te bereiden op de reis en op mogelijke onvoorziene omstandigheden.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we onder andere een vakantie-checklist, die u na afloop mee naar huis krijgt. Ook informeren wij u hoe u het beste gebruik maakt van de Atos Medical vakantieservice en komt het onderwerp ‘noodsituaties’ uitgebreid aan bod.

Advies voor uw specifieke reisdoel
Afhankelijk van uw reisbestemming, kunnen de omstandigheden (sterk) verschillen van uw thuissituatie. Denk hierbij aan mensenmassa’s, vakantie activiteiten en weersomstandigheden. Uw Product Specialist adviseert u graag over onder andere geschikte HME’s voor uw specifieke reisdoel.

Reispresentje
Een sleutelhanger met persoonlijk alarm draagt bij aan een extra veilig gevoel. In een noodsituatie kunt u anderen zonder woorden alarmeren.

Programma

Ontvangst
Er staat koffie en thee voor u klaar

Presentatie
Maatwerk en goede (winter)gewoontes

Gezamenlijke lunch
Gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen.

Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 02 218 55 50. Wij helpen u graag verder.