Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Aankomende thema’s

Gedurende het jaar organiseren wij meerdere bijeenkomsten per locatie. De thema’s worden ruim van tevoren gepland, zodat u weet wat er de komende maanden aan onderwerpen is te verwachten. Mocht u geïnteresseerd zijn in een onderwerp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u specifieke informatie geven over waar en wanneer u kunt deelnemen aan dit thema.

Uw Zomergids (juni, juli en augustus 2018)

Deze bijeenkomsten gaan over de voorbereiding op de zomer. Uw Product Specialist geeft u tips om het beste uit de warme zomerdagen en warme, klamme nachten te halen en hierbij zo goed mogelijk voor uw stoma te zorgen.

Zomer quiz

Waar of niet waar: u kunt dezelfde ECH meerdere dagen gebruiken? Het is goed om de lijm af te scheuren wanneer je hem vervangt? Hetzelfde ECH is goed voor alle situaties? Deze voorbeelden behoren tot de vragen die we dagelijks ontvangen via de telefoon, thuisbezoeken of tijdens evenementen. We hebben ze samengesteld in een quiz om je kennis te testen en onze ideeën te delen in een leuk format.

Een sterkere stem (september en oktober 2018)

Als je nieuwsgierig bent naar meer informatie om het maximale uit je stem te halen, doe dan mee aan deze bijeenkomst. Uw Product Specialist geeft een aantal eenvoudige stemversterkende oefeningen waarmee u uw stemkwaliteit kunt verbeteren.

 

Het is de perfecte plek om vragen te stellen en te oefenen met anderen die ook zijn gelaryngectomeerd.

Een gezamenlijke lunch

Geniet van een gezamenlijke lunch voordat u op vakantie gaat. Deze bijeenkomst is erop gericht om opnieuw te leren van eten te genieten en uw geur en smaak opnieuw te leren ontwikkelen.

Ziet u geen passend thema in deze lijst? Laat ons uw ideeën weten! Wij organiseren deze bijeenkomsten speciaal voor u en verwelkomen daarom altijd uw feedback.

 

Zie je niet wat je zoekt in deze lijst? Laat ons uw ideeën weten! Deze evenementen zijn voor jou, we stellen je reacties altijd op prijs.

Deel uw ideeën voor nieuwe bijeenkomsten
Bel mij