Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

België (Nederlands)
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
America
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:België (Nederlands)

Nieuw eigendom

Malmö, 30 mei 2016

 

Ik ben blij bekend te kunnen maken dat EQT ermee heeft ingestemd Atos Medical te verkopen aan PAI Partners. PAI Partners is gevestigd in Parijs en is een van de toonaangevende niet-beursgenoteerde ondernemingen in Europa met een sterke staat van dienst en ervaring binnen de gezondheidszorg.

 

Hartelijk dank, EQT!

Sinds EQT in 2011 Atos overnam, heeft EQT ons ondersteund bij de implementatie van onze strategie, Atos is nu in nog meer landen aanwezig.

 

Capturing our Core gaat door!

Bij Atos volgen we sinds de zomer van 2014 onze “Capturing our Core”-strategie
(focus op onderscheidende producten).  In deze periode hebben we geïnvesteerd in meer aanwezigheid in belangrijke markten, hebben we contact gehouden met onze eindgebruikers om onderscheidende nieuwe producten te ontwikkelen en te leveren en hebben interactie gehad met onze markten via ons initiatief  “dichtbij de patiënt”

De resultaten van deze inspanningen zijn bijzonder goed en zouden nooit mogelijk zijn geweest zonder de inspiratie en inzet van het gehele Atos-team.

 

Ik wil daarom al onze werknemers hartelijk danken.Net zoals wij gelooft PAI Partners volledig in onze Capturing our Core-strategie. De verandering van eigenaar verandert daarom niets aan onze richting, prioriteiten of ambities.

 

Welkom, PAI Partners!

 

We zijn blij te gaan samenwerken met PAI Partners om ons bedrijf nog verder te laten groeien.  PAI Partners deelt de ambitie van Atos om het bedrijf snel te laten groeien binnen onze kernmarkten. De onderneming wil investeren in ons bedrijf om onze inspanningen verder te versnellen en onze organisatie uit te breiden.

 

Wij denken dat PAI Partners, met zijn industriële aanpak, kansen voor de gezondheidszorg en wereldwijde netwerk, de ideale partner is voor Atos om onze strategie en groei-ambities volledig te realiseren.

 

Claus Bjerre, CEO