Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

België (Nederlands)
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:België (Nederlands)

Atos Medical – ontwikkelaar van Provox

Sinds de introductie van de eerste stemprothese, meer dan 30 jaar geleden, is Atos Medical de wereldleider geworden op het gebied van laryngectomie-zorg producten: de verkoop en productie van Provox-producten.

Lees meer over Atos Medical en wie we zijn.

Provox systeem

Provox biedt een breed scala aan stem- en longrehabilitatie hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Deze zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen: stemprothesen voor spreken, Heat and Moisture Exchangers (HME) voor ademhaling en pleisters en andere hulpstukken. Er zijn ook aanvullende Atos Medical Provox-accessoires ontwikkeld voor elke productgroep en een aantal benodigdheden voor handsfree spreken.

Uit het complete Provox systeem kunt u combinaties maken die het best passen bij uw behoeftes. Overleg altijd met uw zorgprofessional.

Provox stemprothesen

De snelste manier om je stem terug te krijgen, is door een stemprothese te gebruiken. Duizenden mensen die een totale laryngectomie hebben ondergaan, vertrouwen op Provox-stemprothesen zodat zij weer zo natuurlijk mogelijk kunnen spreken. De Provox stemprotheses staan bekend als kwalitatief goede, betrouwbare prothesen die gemakkelijk te onderhouden zijn.

Wilt u meer weten over de Provox stemprothesen?

Neem contact met mij op.

Provox HME’s

Provox HME’s bedekken het stoma en maken het mogelijk erdoorheen te ademen, via de filter cassette. Een HME helpt de hoest- en slijmproductie te verminderen en tegelijkertijd de irritatie in uw luchtpijp te verzachten.

Er zijn verschillende HME’s in het Provox-systeem te vinden.

Meer informatie

Provox FreeHands

Handsfree spreken is een wens die door bijna iedereen wordt gedeeld die een laryngectomie heeft ondergaan. Provox FreeHands FlexiVoice is ons populairste product voor handsfree spraak.

Provox pleisters

De Provox pleisters zijn de meest gebruikelijke en meest comfortabele manier om een HME te bevestigen aan uw stoma. Het aanbod in HME’s is groot. Zo kunt u HME’s gebruiken die passen bij verschillende activiteiten gedurende de dag.

Benieuwd naar de verschillende Provox pleisters?

Bel me.