Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

België (Nederlands)
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:België (Nederlands)

Bijeenkomsten & webinars

Vanweg Covid-19 vinden er op dit moment geen bijeenkomsten op locatie plaats. Wij verwijzen u graag naar onze webinars.

 

Atos Medical organiseert gedurende het hele jaar lokale bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie of een tracheotomie hebben ondergaan. Ons doel is om voortdurend ondersteuning te bieden door gericht te adviseren en gebruikers bij elkaar te brengen. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen met lotgenoten gedeeld en uitgewisseld. Het is goed om te weten dat andere mensen dezelfde zorgen en aspiraties delen en net als u met soortgelijke uitdagingen te maken hebben.

Tijdens onze kleinschalige bijeenkomsten geven regionale product specialisten informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast is het een geweldige kans om andere mensen uit uw omgeving te leren kennen die hetzelfde hebben meegemaakt. Er wordt dan ook voldoende tijd ingerekend om vragen te stellen en om ervaringen te delen met lotgenoten.

U bent tevens harte welkom om eventueel uw partner of een vriend(in) mee te nemen.

Zoek een bijeenkomst bij u in de buurt

Inspiratie van andere gebruikers

Twee echtparen die in augustus 2017 een bijeenkomst bij hebben bijgewoond in Amerika, ontdekten dat ze het grootste deel van hun leven in dezelfde kleine stad hebben gewoond – slechts acht kilometer uit elkaar. Een van hen heeft zes jaar geleden een totale laryngectomie ondergaan, terwijl de andere slechts sinds een jaar gelaryngectomeerd is.

De meer ervaren ‘veteraan’ gaf goed advies aan de ‘nieuwkomer’ over HME’s. Hij gaf ook aan wat het belang is van het continu (24 uur per dag) dragen van een HME. Ook gaf hij tips over hoe je op reis kunt gaan en welke voorbereidingen daarbij komen kijken. De twee echtparen zijn vaste vrienden geworden. De echtgenotes hebben telefoonnummers uitgewisseld en ze zijn zelfs van plan om met zijn vieren op cruisevakantie te gaan.