Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

België (Nederlands)
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:België (Nederlands)

Zoek een bijeenkomst bij u in de buurt

We organiseren elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Zoek een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet uw Product Specialist samen met andere gelaryngectomeerden. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Dit is leuk, want zo gaat u na elke bijeenkomst met nieuwe inspiratie en ideeën naar huis. U bent natuurlijk van harte welkom samen met uw ​​partner of een vriend – hoe meer, hoe beter!

Wilt u meer weten over de locaties?

Bel ons

Inspiratie van andere gebruikers

Twee echtparen die in augustus 2017 een bijeenkomst bij hebben bijgewoond in Amerika, ontdekten dat ze het grootste deel van hun leven in dezelfde kleine stad hebben gewoond – slechts acht kilometer uit elkaar. Een van hen heeft zes jaar geleden een totale laryngectomie ondergaan, terwijl de andere slechts sinds een jaar gelaryngectomeerd is.

De meer ervaren ‘veteraan’ gaf goed advies aan de ‘nieuwkomer’ over HME’s. Hij gaf ook aan wat het belang is van het continu (24 uur per dag) dragen van een HME. Ook gaf hij tips over hoe je op reis kunt gaan en welke voorbereidingen daarbij komen kijken. De twee echtparen zijn vaste vrienden geworden. De echtgenotes hebben telefoonnummers uitgewisseld en ze zijn zelfs van plan om met zijn vieren op cruisevakantie te gaan.