Zoeken
Zoek een bijeenkomst bij u in de buurt

We organiseren elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Zoek een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet uw Product Specialist samen met andere gelaryngectomeerden. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Dit is leuk, want zo gaat u na elke bijeenkomst met nieuwe inspiratie en ideeën naar huis. U bent natuurlijk van harte welkom samen met uw ​​partner of een vriend – hoe meer, hoe beter!

Wilt u meer weten over de locaties?
Inspiratie van andere gebruikers

Twee echtparen die in augustus 2017 een bijeenkomst bij hebben bijgewoond in Amerika, ontdekten dat ze het grootste deel van hun leven in dezelfde kleine stad hebben gewoond – slechts acht kilometer uit elkaar. Een van hen heeft zes jaar geleden een totale laryngectomie ondergaan, terwijl de andere slechts sinds een jaar gelaryngectomeerd is.

De meer ervaren ‘veteraan’ gaf goed advies aan de ‘nieuwkomer’ over HME’s. Hij gaf ook aan wat het belang is van het continu (24 uur per dag) dragen van een HME. Ook gaf hij tips over hoe je op reis kunt gaan en welke voorbereidingen daarbij komen kijken. De twee echtparen zijn vaste vrienden geworden. De echtgenotes hebben telefoonnummers uitgewisseld en ze zijn zelfs van plan om met zijn vieren op cruisevakantie te gaan.